Edit: Vihdoin ja viimein kuva ihanaisesta sny-paketista postauksen lopussa

Jo alkuviikosta postilaatikossa odotti ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Kuitenkin vasta torstaina pääsin postiin sitä hakemaan. Tällaisina hetkinä kaipaan kerrostaloasumista, koska silloin postinkantaja yleensä soitti ovikelloa ja paketin sai suoraan käsiinsä.

Lämmittävän teemansa mukaisesti paketti oli oikein ihana. Vyyhti ruskeaa, paksua, pehmoista Artesanon alpakka-villasekoitetta, Brittanyn puinen virkkuukoukku, muutama hattuohje, hienoja silmukkamerkkejä ja mango-appelsiiniteetä. Herkkuja kaikki! Nyt pitäisi enää opetella virkkaamaan englanniksi, jos aion toteuttaa jonkun ehdotetuista ohjeista. Kutominen kyllä sujuu englanniksikin, mutta virkatessa pitää melkein suomenkielisetkin lyhenteet tarkistaa välillä ;).

Ja kuvakin mulla tietty olisi, mutta valitettavasti kameran siirtojohto on ihan jossain muualla kuin missä itse olen, välimatkaa sellaiset 70 km. Mutta lisäilen kuvan heti kun mahdollista.

Jonkun verran olen neuloskellutkin. Tosin siivosin taas käsityökoriani tuossa yksi ilta, ja totesin ufomäärän sellaiseksi, että jotain järkeä tähän touhuun pitäisi saada. Joukossa on ihan mieluisia töitä, mutta syystä tai toisesta ne ovat jumittuneet. Oma syynsä tuohon töiden määrään on se, että neuletapaamisiin tarvitsen aina jonkun ihan älyvapaan neuleen missä on korkeintaan 2o2n- joustinta. Muuten joudun yleensä purkamaan puolet siitä, mitä olen saanut tapaamisessa kudottua. Tiistai-iltana taitaa taas olla tapaaminen, saa nähdä ehdinkö paikalle kääntymään.