EDIT sny-paketin kuva lisätty. Ja silmukkamerkkejähän on oikeasti kuusi, mutta osa karkasi jo kiinni keskeneräisiin töihin...

Ihanaa! Aurinko paistaa ulkona ja karjalanpaisti muhii uunissa. Pikkuneiti, jolle tulee tänään 1,5 vuotta täyteen on isän kanssa ulkona ja äidillä on aikaa hiplailla sny-paketin ihanuuksia ja kahlata läpi nettiä ideoita etsien.

Kyllä taas oli ihanainen sny onnistunut laittamaan niin mun näköisen paketin liikenteeseen että! Kiitos! Lankapuolesta vastasi kaksi kerää Debbie Bliss:n vihreää Donegal Aran Tweed -lankaa. Lisäksi matkassa oli ihania vihreitä silmukkamerkkejä (mahtaakohan sny tehdä näitä itse? hmm...) sekä muistikirjat mun villaisille haaveille sekä perheen pienimmän omille jutuille tarrojen kera. Kaikki Disneyn jutut onkin neidillä nyt in, joten viidakkokirja osui aiheena ihan nappiin. Muutama tarra on jo liimattu ja valkoisen paperin kammokin voitettu Hymy. Niistä suklaista ja karkkiaskista ei sitten enää kannata liiemmin puhua, kun ne ovat jo ollutta ja mennyttä. Mutta hyvää oli. Ja tuttuun tyyliin kuvaa ehdin saada tänne aikaisintaan myöhään illalla tai huomenna, iltapäivällä ei jouda säätämään kuvien kanssa kun on kiire ulkoilemaan nallikariin lumikylään ja mahdollisesti laavulle makkaraa paistamaan. Mies taitaa kyllä olla ainoa joka sitä makkaraa oikeasti syö, muta ajatushan on tärkein.

Nuo ihanaisen vihreät langat huutelee kyllä ihan mahdottomasti. Vielä ne eivät ole kuitenkaan osanneet päättää haluavatko joksikin asusteiksi, jotka ehtivät ilahduttaa vielä tänä keväänä vai lähetetäänkö johonkin suuntaan deitti-ilmoitus, että niille saataisiin lisää kavereita jotakin isompaa projektia varten.

Puikoilla on tällä hetkellä tuore lankatuttavuus Schoppel Wollen Reggae Print, sellainen Zitronin Loft -langan tyyppinen lanka. Siitä kuitenkin vasta myöhemmin lisää, sillä tekeleen kohde käy täällä aina välillä kurkkimassa, vaikkei tassunjälkeä jätäkään.

Nyt jatkan vapaahetkestä nautiskelua ja nostan kylvömullan esille, persiljat ja basilikat voisi laittaa itämään. Tästä se kevät alkaa!