Pitäisi varmaan muuttaa tuo blogin esittelytekstissä mainittu "erinäisille ufoille" muotoon "järisyttävälle määrälle ufoja". Sen verran kesyjä te lukijani nimittäin arvauksissanne olitte. Osa ufoista on jäänteitä päättelyn ja viimeistelyn inhoamiskaudeltani,. siis valmiita töitä, joissa langanpäät roikkuvat. Kaapissa marinoituneita ja käyttöön pääsemättömiä kuitenkin, eli mielestäni myös ufoja. Nykyään muuten päättelen työni lähestulkoon aina heti niiden valmistuttua, kun löysin ne neulepikon näköiset päättelyneulat joissa on siimalenkki neulansilmänä. Tosi käteviä.

Paljon on ufoissa kuitenkin myös niitä, jotka ihan rehellisesti ovat kesken ohjeen katoamisen, innostuksen, langan tai jonkun muun loppumisen vuoksi.

Niitä ufoja on oikeasti 29. Eihän tuota uskalla ihan isosti edes kirjoittaa.

Koska yhtään oikeaa vastausta ei löytynyt (eihän kenelläkään niin montaa voi olla, tai ei sitä ainakaan kuulu julkisesti tunnustaa ;)) päätin palkita lähimmäksi osuneen eli Nonnan ja lisäksi insinöörin käsi arpoi vielä yhden nimen. Tuossa lapussa luki Mari.

Nonna, laittaisitko minulle yhteystietoja osoitteeseen vikke_fi at yahoo. com (ilman noita välejä ja oikealla at merkillä tietysti) ja Mari, ilmoittele haluatko postia vai tavataanko joskus kun samassa kaupungissa kerran asutaan. Messuille en taida palkintoja ehtiä laittaa, mutta muuten voin sinua ponchon hapsuista vetäistä jos osutaan paikalle yhtä aikaa.