Jee! Odotan innolla huomista ja pitkiin aikoihin ensimmäistä Oulussa järjestettävää neule/käsityötapaamista (sellaista, josta jotain tietäisin). Siispä suuntana on Coffee House klo 16, sinne siis kaikki kynnelle kykenevät. Minulla ei ole järjestelyissä mitään ansioita, mutta paikalla aion ehdottomasti olla. Noiden tapaamisten suhteen tilanne on kai ollut melko heikko viime vuosina. Itse olin kerran tai pari tapaamisessa muistaakseni 2004 ennen kuin muutin Turkuun ja pääsin siellä säännöllisten tapaamisten piiriin ja sain paljon mukavia tuttuja. Terveisiä vain kaikille! Mutta nyt toivon jälleen tutustuvani ainakin muutamaan uuteen ihmiseen.

Pitäisi vielä päättää, minkä käsityön sitä ottaisi mukaan. tiedän, että on uskomatonta väittää, ettei ole mitään sopivaa, jos keskeneräisiä on niinkin paljon kuin minulla, mutta toisaalta onhan mulla kaappikin täynnä vaatteita eikä silti mitään päälle pantavaa ;). Toivottavasti jotain inspiroivaa löytyy vaikkapa uusimmasta Modasta, jonka hankin näin jälkijunassa tai sitten kirjastosta lainatusta uudesta käsityökirjasta. Kirja on harmi kyllä vielä miehen matkassa ja mies on käymässä töissä.Tuo kirja ei kyllä ollut mikään puhtaasti neulekirja, vaan käsittääkseni kyseessä oli enemmän kyse materiaalien uusista käyttötarkoituksista ja sen sellaisesta. En katsonut niin tarkasti, kunhan nappasin vanhasta tylsästä valikoimasta jotenkin erottuvan kirjan äkkiä kainalooni.

Eilen illalla en neulonut silmukkaakaan. sen sijaan väkertelin tyylistäni totaalisesti eroavia 3D-kortteja. Pohjat olivat vaaleanpunaista ja mintunvihreää ja kuvat söpöjä Peter Rabbit -juttuja. No, siskontytöillehän nuo loppujen lopuksi päätyvät. En ole aikoihin tehnyt mitään kovin pientä piiperrystä vaativaa, mutta jotenkin noiden valmiiden 3D-arkkien leikkaaminen terävillä saksilla osoittautuikin kummallisen addiktoivaksi. toisaalta minusta on mukavaa tehdä tuota tekniikkaa ihan serviettien kuvista, koska silloin saa itse päättää mitkä osat kuviosta haluaa "nostaa ylös"