Viime viikolla aloin jo tympiintymään, kun postista ei tuntunut tulevan minulle mitään kivaa. Tänään tuo puute sitten korjaantui kertaheitolla. Ikkunasta katselin, kun postipoika tiputti laatikkoomme jotain ruskealta pakkauskuorelta näyttävää. Kipaisin äkkiä portaat alas ja laatikosta löytyi kuin löytyikin pieni pehmeä kuori pääkaupunkimme postileimalla varustettuna. Repäisin kuoren auki ja siellä oli SNY:ltäni söpö nalle puh -ystävänpäiväkortti ja tee-se-itsepaketti ristipistoilla koristettua kirjanmerkkiä varten. Minähän en varsinaisesti ole mikään ristipistoihme, mutta olen sentään muutaman kerran kokeillut sitäkin puuhaa. Tuollaisesta pienestä työstä onkin siis aivan mainio aloittaa. Ja kirjanmerkkiä tarvitsenkin, sillä mieheni (ja varmaan kirjastonhoitajaserkkunikin, jos tietäisi) inhoaa tapaani taittaa sivun kulma merkiksi oikeasta paikasta. Kortissa oli vielä lupaus siitä, että helmikuun paketti on lähdössä postiin ensi viikolla, joten tämä olikin vatsa ensimakua. KIITOS SNY!

Ne muut mieltä piristävät postin mukana tulleet jutut olivatkin sitten uusin Maku-lehti, jota heti aloin vesikielellä selailla ja Korpikangas oy:n siemenluettelo. Kevät tuntui heti olevan lähempänä ja haaveissani jo laittelen siemeniä multaan. Tosi asia vain on, että tällä hetkellä en tiedä mihin multiin noita siemeniä tulen keväällä/kesällä laittelemaan. toivottavasti jonnekin kuitenkin.

Pistän nyt kuvankin vielä, vaikka oikeasti en enää kehtaisikaan näitä otoksia esitellä. Miehen kännykällä saa kohtalaisia kuvia, mutta niiden siirto ei yhtäkkiä enää onnistunutkaan. ja omalla kameralla sitten tulee näitä  huonoja kuvia. Kyllä mä vielä (joskus) tämän kamerapuolen hoidan kuntoon kunhan tartun itseäni niskasta kiinni.

391780.jpg