Perjantaina taas huovuttelin. Sain viimein otettua mukaan hahtuvalangasta vapaalankahuovutuksena tehdyn huivin. Se kävi kotikoneessamme yhden pesukerran, mutta ei huopunut tarpeeksi. Sitten se unohtui odottelemaan toista kierrosta. Koska muut kursilaiset haluavat aina nähdä valmiit tuotokset, oli kätevää ottaa huivi kurssipaikan koneeseen pyörimään vielä toisen kerran. Lankana tosiaan oranssimeleerattu hahtuva. Ja tällainen siitä tuli.

473179.jpg

Sillä aikaa kun tuo pyörähteli koneessa sorruin ostamaan opettajalta teollista esihuopalevyä, jota en olekaan ennen kokeillut. Se lähti kehittymään jossain määrin mielikuvitukselliseksi lehtihuiviksi. Ehdin vasta leikellä huivin päät ja sivut lehtikuvioisiksi ja muutenkin lovile ja neulaaman muutamia ekstralehtiä ja vähän väriä tuovia lehtisuonia huivin päihin. Huivi on tarkoitus seuraavaksi huovutella ihan käsipelillä saippuaveden kera. Tässä kuitenkin muutama kuva tästä vaiheesta.

473157.jpg

473158.jpg

Huovutushuivitehtastani on lupa odottaa vielä ainakin yhtä huivia. Mutta todennäköisesti se pääsee esittelyyn vasta joskus huhtikuussa.

Ensi viikolla blogissa voi olla taas hiljaisempaa. Minua kutsuu koulunpenkki Rovaniemellä, ja jakso on sen verran tiivis, etä tuskin mitään ehdin/jaksan tehdä. Hiukan tekisi mieli jäädä kotiin odottamaan sny:n vielä saapumatonta pakettia. No, jännitys kasvaa syödessä tai jotain sinne päin. Neuletapaaminenkin jää minulta tällä kertaa väliin, mutta pitäkäähän hauskaa minunkin puolestani.

Hauskaa viikkoa kaikille lukijoilleni!