Kuten sanottua, kesän aikana ja varsinkin loman loputtua muodostui meikäläiselle jonkin asteinen neuleblääh. Vain lankojen ostaminen ja hipelöinti jaksoi kiinnostaa. Viime sunnuntaina olevaan neuletapaamiseenkin vain nappasin satunnaisen langan ja puikot matkaan ja aloin kitkuttaa sukkaa, kun ei siellä kehtaa neulomattakaan olla. No, kerällä mukavan näköinen lanka alkoi kuitenkin lätäköityä, joten purkuun meni sekin alku.

Päätin kuitenkin, että jotain tälle hommalle on tehtävä. Hyväntekeväisyystempauksemme lankavarastoista lähti tapaamisesta mukaani kerä sinikirjavaa Teddyä, ja kas kummaa, se muodostui suuren virkkuukoukun ja tv:n avustuksella hatuksi. Tein vaihteeksi ihan aikuisten koon (aika naftin tosin), kun aiemmin tein niitä pienempiin päihin sopivia myssyjä.

Eilen sitten kaivoin jämälankoja esille ja aloin tehdä ihan tavallista raitaista sukkaa. Mukavasti varsi muotoutuikin samalla kun toivotin Gil Grissomin takaisin keskiviikkoiltoihini. Mä aina tykästyn noihin harmaahiuksisiin, vanhempiin ja viisaisiin niin kuin esim. Gandalf, professori Dumbledore ja se Liam Neesonin esittämä jedimestari Star Wars:ssa. Harmi kyllä niillä on myös yleensä taipumuksena kuolla :(. Mutta takaisin käsitöihin, sukankutominen siis alkoikin maistua hyvältä, ja ehkä ne jopa valmistuvat viikonlopun aikana.

Aivan normaaliin innostukseen päästiin sitten viimeistään tänään, kun onnistuin löytämään Stockalta uuden IK:n. Tämä syksynumero kolahti meikäläiseen aika lujaa, to do -listalle pääsi heti useampi ehdokas ja mainoksista pisti silmään useampi korvan taakse laitettava idea. No, unelmoidahan aina saa, jossain vaiheessa on kuitenkin tartuttava taas noihin keskeneräisiinkin. Hyvin alkanut ufoilu kun surkastui kesäloman myötä, vaikka tempaukselle otettiinkin jatkoaikaa.

Kuvia taasen myöhemmin, ilta oli liian sateinen ja pimeä.