Jos tässä huushollissa ei kerran ennätetä neulomaan edes olemassa olevia lankoja, niin mitä kummaa nämä tekevät täällä?!

 

1003477.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tapion kaupan nettikaupasta tuli siis tilattua tuota oranssia pörrölankaa. Se ei ole ihan oikeaa sävyä, mutta tarpeeksi lähellä kelvatakseen pelastamaan langan loppumisen takia ufoutuneet lahjalapaset. Mutta eihän sitä nyt yhtä yksinäistä kerää voi tilata, niinpä mukaan tarttui vielä pari kerää Loftia, Fabelia ja Alpacaa. Laitimmaisena on sitten vielä vyyhti merinovillalankaa, joka tarttui käteen Taikapilvestä.

 

Onko kukaan muuten tehnyt vaippahousuja tuosta Loftista? Lähinnä tuumailen, että voinko tehdä suoraan samoilla ohjeilla kuin hahtuvastakin ja vaatiiko valmiina jotain spesiaalikäsittelyä vielä. Netin ihmemaasta varmaan löytyisi vastauksia, mutta nettiaikakin on ollut hiukan kortilla viimeaikoina, kun neiti syö ahkerasti.

 

Aina välillä olen kuitenkin ehtinyt tarttua puikkoihinkin muutaman rivin ajaksi. Olisin saattanut jopa saada jotain valmista aikaiseksi, ellen olisi niin innokas aloittamaan ja jättämään hommia kesken. Niinpä saldona on yksi tuttifruttivauvantossu itse koolatusta Woolista, yksi resori Ruskasormikkaaseen lastenvaunujen kanssa yhteensopivasta Floricasta ja kokeilupätkä sukkaa Fabelista, kun oli ihan pakko nähdä millaisia visioita sukkalankainsinörillä on tällä kertaa ollut. Sivumennen voin sanoa, että ehkä taas hiukan liian villejä minun makuuni.

 

1003480.jpg

 

Ja jottei mikään edellisistä valmistuisi, kaivoin esille kauan keskeneräisenä olleen tilausprojektin, sillä olisihan ihan kohtuullista, että vauvaamme lämmittävän peiton tekijä saisi myös itselleen luvatun lämmikkeen – joskus…

 

Linkkejä myöhemmin, nyt on avattava baari.