Kylläpä joulun aika taas hurahti lujaa vauhtia ohi! Ja muutenkin kädet ovat niin taajaan sidotut, että blogaaminen tahtoo jäädä. Nytkin ehdin kirjoittaa kaksi riviä ennen kuin neiti päätti ilmoittaa tyytymättömyytensä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jotain olen saanut aikaiseksi. Baby surprise jacket Loftista valmistui. Tai ei oikeastaan, koska vielä pitää ommella ne kaksi saumaa ja napit. Mutta ei siinä kuitenkaan enää neulomista ole. Napitkin saattavat löytyä varastoista, joten eiköhän tämä valmistu seuraavalla mummolakäynnillä viimeistään. Onneksi jakku onkin vielä liian iso. Tykästyin kyllä sekä malliin että lankaan, luulen, että teen näitä jossain vaiheessa lisää.

1169947.jpg

 

Joulun ajomatkat hyödynsin myös mahdollisuuksien mukaan ja ystävättären torkkupeitto onkin melkein valmis. Muutama kerros enää, ja sen voi lähettää takaisin Turkuun.

 

Joulupukki toi kaksi neulomiseen liittyvää kirjaa. Toinen on ihan oikea käsityökirja, Zoë Halsteadin Neulo ja huovuta leluja. Kirjassa on ihanan suloisia pehmoleluja, varmasti joku niistä pääsee puikoille, kunhan tyttö vähän kasvaa. Toinen kirja olikin sitten pitkin syksyä eri blogeissa nähty Kate Jacobsin Pieni lankakauppa. Koska rakas mieheni oli luvannut minulle vauvatonta aikaa kirjan ja suklaarasian parissa, sainkin kirjan luettua joulunpyhien aikana. Harmitonta ja mukavaa luettavaa, vaikka ei lempikirjojeni joukkoon nousekaan.

 

Tietysti avasin jouluaattona myös jouluyllätysvaihtopakettini. Olin jo ennen joulua paketin saatuani arvellut, että oma pakettini Käksälle jää varsin vaatimattomaksi. Ja niinhän siinä sitten kävikin, sillä paketista löytyi Viva! Ideat – lehti, 3,5 bambupuikot (ihan suosikkikoko ja – materiaali), kerä vaaleanpunaista Nallea, tuikkulaseja ja – kynttilöitä, glögimaustetta, suklaata ja ihana valkoinen palmikkokaulahuivi ja vielä punainen keittiöpyyhe. Eli ihan liikaa kaikkea. Kiitos ihan tuhannesti Käksä!

1170035.jpg

 

Tammikuun alkupäivinä tulee kohdallani täyteen kokonainen blogivuosi. Sen kunniaksi täräytetään totuttuun tapaan käyntiin arvonta. Osallistuaksesi jätä kommentteihin jokin kysymys, johon haluaisit vastauksen tai aihe, josta haluaisit minun kirjoittavan blogissani. Harkintani mukaan otan noita asioita sitten esille vuoden 2008 postauksissa. Osallistuneitten joukosta arvon sitten 1-2 palkinnon saajaa. Arvonta-aika alkaa nyt ja sitä kestää tuonne 3.1.08 klo 13.20 saakka.