mutta kun tekniikka pettää. Nettikaapeleissa kiinni ollut lainaläppäri lähti helmikuun lopulla pois ja vanha kotikone ei jostain syystä enää tunnistanutkaan verkkoa tai toisin päin. Mä en noista mitään tajua ja mies ei tahdo töiden jälkeen enää viitsiä. Että ollaan sitten oltu ilman nettiä. Nytkin on käytössä väliaikaisesti miehen työkone, mutta kyllä me tästä vielä kunnostaudutaan. Kuvia en viitsi tällä koneella ladata, joten tylsyyttä on tiedossa ;).

Neitokaisemme on suunnilleen viimeisen kuukauden ajan osannut mennä nukkumaan siten, että äidin ei tarvitse aloittaa yöuniaan samanaikaisesti. Tämä (meille suuri) saavutus on mahdollistanut neuleajan lisääntymisen ja jotain olen saanut aikaiseksikin. Sisko sai synttärilahjaksi Suuri Käsityölehdessä olleella Anu Harkin ohjeella tehdyt tossut Fritidsgarnista. samanmoiset pitäisi tehdä siskontytöille, kunhan posti tuo jalankuvat ja väritoiveet perille.

Tossujen lisäksi olen jatkanut tutkimusretkiäni Elizabeth Zimmermanin ohjeisiin ja tein tytölle villahousut Knitter's almanacin helmikuun ohjeen mukaan. Niiden jälkeen puikoille hyppäsi saman kuukauden ohjeista Baby jacket on two needles. lankoina näissä molemmissa on valkoinen nalle ja Muoriskan aikoinaan lahjoittama Angorinalta peräisin oleva sateenkaarilanka. Housut ovat resoria ja jalkaterää lukuunottamatta värikkäät ja jakku taas pääosin valkoinen, vain kaarrokkeessa ja hiha- ja helmareunoissa on väriä. Voi, kun näkisitte, mutta kuvitelkaa mielessänne.

Lisääntynyt neuleaika näkyy myös siinä, että pää surraa täynnä uusia suunnitelmia. Siksipä taannoisella Turun reissulla oli taas päästävä myös lankakauppaan (kaksin kappalein). Mukaan tarttui Hjertegarnin merinosilkiä ja Rowanin Natural Silk Arania Käsityö-Kaisan tarjouskopasta sekä Louisa Hardingin Nautical Cottonia kesähattuohjeen kera Lankabaarista. Mutta miten on tuon Hjerten langan eettisyyden kanssa? Kun sitä ei ollut vielä "sallittujen" listalla mielestäni :( ?.

Turussa minulla oli myös ilo tutustua ihan oikeassakin elämässä mukavaan bloggaajaan. Kun vielä neitokaiset ovat niin lähellä toistensa ikiä, oli hauska käydä yhdessä vauvamuskarissa ja jutustella kaikkea vauvoihinkin liittyvää.

Nytpä tuo suloinen pomo kutsuu, joten enemmät jaarittelut ja linkkien lisäily jää myöhemmäksi. Kiva kun olette jaksaneet odotella elonmerkkejä!