Huh, onpa minulla nykyään verkkainen bloggaustahti huolimatta siitä, että melkein joka päivä saan vähän käsitöitä tehtyä. No, valmista ei kuitenkaan ole syntynyt. Lähimpänä valmista ovat siskontyttöjen töppöset, joista uupuu enää lankojen päättely. Postiinkin ne pitäisi saada ihan lähipäivinä. Viime postauksen samoksista ensimmäinen kerä on muokkautumassa Better Bucket –hatuksi. Paksut Bostonit on korkattu Shalom cardiganin merkeissä. Molempia projekteja haittaa mun kykenemättömyyteni neuloa mallitilkkuja. Toisesta tullee liian iso ja toisesta liian pieni. Saa nähdä mitä teen, todennäköisesti aloitan jonkun uuden projektin. Esimerkiksi jonkin kivan vauvan villatakin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vappuviltti innoitti tällaisen antivirkkaajankin tarttumaan koukkuun ja aloittamaan harmaiden ja vihreiden 7-veljestä jämälankojen tuhoamisen. Kävi vain niin köpelösti, että oikean värisiä jämiä ei ollutkaan tarpeeksi. Onneksi OuNe:n (Oulun seudun neulojat) naiset riensivät apuun. Muutamalta heistä jo sainkin lisää lankaa ja muutama on lupautunut myös toimittamaan jämiään, kunhan saan sovittua milloin ja miten. Harmaita onkin kiitettävästi, mutta vihreitä pitää yrittää vielä haalia jostain. Tätä projektia hidastaa myös neidin vastalöytynyt käsitöiden (ja niiden purkamisen) riemu.

 

1624609.jpg

 

Tämä viikonloppu ei ole tuonut juurikaan parannusta käsitöiden tilaan, sillä osan ajasta on vienyt vasta perustettavana oleva kasvimaa. Käsitöistä on muistuttanut kuitenkin kaksi neulovaa ystävää, jotka sattuivat kyläilemään samana viikonloppuna. Tuliaisiksi saimme ihanaisen vaaleanpunaisen potan ja vielä ihanaisempaa vihreää alpakkalankaa monta kerää. Ja tietysti mahtavaa seuraa ja synttärikakkua, onnea vaan Muoriskalle!

 

Nyt neiti nukkuu ja olohuoneen lattialla istuu seuraa, joten lopetellaan tähän.