Edit: Lisäsin kuvia

Eikös vaan? No, yleensä kyllä neulon villaa vuoden ympäri ihmettelevistä katseista ja kommenteista huolimatta. Mm. Clapotis ja Allin lapaset ovat olleet puikoillani heinäkuun helteillä. No, tänä vuonnahan noita heinähelteitä ei juuri ollutkaan. Vaan me saimme kyllä nauttia tänä kesänä helteistäkin. Maisemat olivat komeat:

1788404.jpg

Trevin suihkulähde Roomassa

1806833.jpg

 Maisemaa Chiantissa

1806835.jpg

Näkymä Ponte Vecchiolta Firenzessä

1806828.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Majapaikkamme

 

Kesä-heinäkuun vaihteen sateiset säät eivät tosiaankaan niin haitanneet, koska vietimme juhannuksen ja sitä seuranneen viikon Italiassa. Kelit olivat loistavat, jopa hieman liian kuumat. Roomaan tutustuimme vilaukselta yhden illan ja aamupäivän, ja kaupunki teki kyllä vaikutuksen. Toivottavasti Trevin suihkulähteeseen nakattu kolikko mahdollistaa paluun ikuiseen kaupunkiin. Myös Toscanassa oli kaunista. Käsityöt eivät edenneet, enkä ostanut edes lankaa, vaikka törmäsinkin lankakauppaan sekä Roomassa että Firenzessä.

 

Kotimaahan palattuamme seikkailimme Turussa ja muualla Etelä-Suomessa sekä Pohjois-Pohjanmaan mummolassa. Nämäkään reissut eivät tuottaneet lankaa. Useamman lankakaupan kyllä kuljin Dropsin Alpacan perässä, mutta eihän sitä mistään löytynyt oikean värisenä. Piti sitten ottaa ja tilata verkkokaupasta. Sen verran käsityöaihetta sentään liipattiin, että käväisin pikimmiten neuletapaamisessa Vaakahuoneen paviljongilla. Harmillisesti mukana oli käsitöistä vain tuo liikkuvainen langansyöjä. Ihmeeksi käsityökori on vielä saanut olla rauhassa, vaikka tyttö lankoja ja kaiken maailman naruja himoitseekin.

 

Jotain sentään olen kesän aikana saanut aloitetuksi ja jopa melkein lopetetuksi. Tulevia otsikoita voisivat olla mm.

- Montako vihreää huivia ihminen tarvitsee?

- Pieniä pöpiä pienelle ihmiselle

- Neule ystävälle

-Syysvaatetta

 

Toivottavasti saan edes osan näistä postattua elokuun aikana, ettei blogi jää aivan hunningolle, niin kuin alkukesästä. Kiitos muuten kaikille teille, jotka olette jaksaneet käydä kurkkailemassa ja jopa jättämässä kommentteja.