Ihan ensikisi valtavasti kiitoksia kranssikehuista! Olen niistä kovin otettu ja huovutusintokin ehkä lisääntyy, kun saa noin mukavaa palautetta. Viikonlopun olen jo suunnitellut huovuttavani koko perheelle istuinalustat, koska kelit muuttuivat niin talvisiksi. Ulkoillessa on kuitenkin mukava istua välillä jossain ja vaikka hörppäillä lämmintä mehua jos ilmat sallivat.

2031631.jpg 

Muutamat pienet sukat sain vielä sukkasadon merkeissä tehtyä. Kokonaissaldo oli kyllä heikko, vain 3 lasten sukat. Mutta eihän kyseessä ollutkaan kilpailu. Tuulan sukat ovat Smartia ja tunnistamattomia jämälankoja ja lähtevät hyväntekeväisyyteen. Vaaleanpunaiset pitkävartiset lastensukat omalle neidille Novitan nallesta. Voisin kokeilla seuraavalla kerralla tiimalasikantapäätä, koska näissä kantapää jää neidille liian isoksi ja ruttaantuu kengissä. Tähän muistiin, että teen vielä yhdet myös itse projektiin Petroskoihin lähetettäväksi.

Aika monta neuletta on parhaillaan päättelyitä tai viimeisiä neulontahetkiä vaille valmiita. Joululahjasuunnitelmiakin pyörii päässä, mutta toteutuksen suhteen olen skeptinen. Yleensä istun aina aatonvastaisena yönä vielä jossain nurkassa tikuttamassa puikot sauhuten kun muut jo nukkuvat.... Toiveissa kuitenkin on saada useampi postaus marras-joulukuulle.

Ai niin, ilmoitusluontoisena asiana mahdollisesti kiinnostuneille kerrottakoon, että liityin myös Ravelryyn, vaikka kauan olinkin ajatusta vastaan. Mitäänhän siellä en vielä oikein ole tehnyt, enkä varmaan puoliakaan vielä tajua hommasta, mutta siellä siis ollaan nimimerkillä villavirve.