Ihan järkyttävää, etten ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne mitään kahteen kuukauteen. Mukava on silti ollut huomata, että ainakin blogilistan tilaajat ovat uskollisesti jaksaneet roikkua odottamassa kuulumisiani.

Minulla on edelleen rajallinen mahdollisuus surffaamiseen, eli tietokone ei ole kotona joka päivä, vain muutaman kerran viikossa. Ja silloinkin aika näköjään menee muuhun kuin blogin ylläpitämiseen.

En yleensä harrasta erityisesti uuden vuoden lupauksia, mutta listataan nyt kuitenkin muutama:

1. Yritän olla ahkerampi bloggaaja

2. Lankavarastossani on paljon ns. "hävitettäviä" lankoja. Näissä on sekä sellaisia ällötyksiä, joista en ymmärrä miten ne ovat laatikoihini eksyneet, että ihan mukavia lankoja, jotka vain ovat majailleet nurkissani liian kauan. Noin ensi alkuun sain saldoksi lähes 6 kiloa tällaisia lankoja, mutta epäilen todellisen määrän olevan lähempänä 8-9 kiloa. Alan pikkuhiljaa uskoa siihen, että laatu korvaa määrän, joten aikomuksenani on tehdä jotain näistä langoista ja korvata sitten puolet kulutetusta määrästä paremmilla langoilla.

3. Yritän jälleen saada ufomäärän jonkinlaiseen hallintaan, eli vähentämään niitä niin, että mahtuisivat yhteen paikkaan, eivätkä makaisi korissa vuositolkulla.

4. Jottei homma menisi vain kieltäytymykseksi ja itsensä ruoskimiseksi, aion sallia itselleni myös retkahduksia, sosiaalisen neulomisen tuomaa mielihyvää ja opetella jonkin uuden käsityötekniikan.

Neulonut kyllä olen ihmeen paljon tämän parin kuukauden hiljaiselon jälkeen, mutta valokuvaus on jäänyt vähemmälle. Yritän koota tammikuun aikana jonkin näköistä kuvakavalkadia, mutta en lähimpään viikkoon, kopska lähdemme ainakin viikoksi ah niin rakkaaseen Turkuun.

Tässä kuitenkin neitimme testaamassa yhtä joululahjaksi valmistunutta työtä.

2196492.jpg