Olen yli vuoden tauon jälkeen taas mukana salaisessa neuleystävässä. Virallisestihan tuo sny-kierros alkaa vasta helmikuussa, mutta ihanainen sny:ni muisti minua jo nyt (eli eilen) kirjeellä, josta paljastui erittäin tarpeellisesti suklaata, post-it lappuja kaavioiden seuraamista varten sekä puikkomittari. Kiitos, tämä oli ihana yllätys! Suklaat katosivat heti, kun sain neidin päiväunille ja muukin sisältö pääsee aivan varmasti käyttöön.

Jotenkin suklaanhimoni on ilmeisesti vallannut sfäärit ja saa ihmiset muutenkin lähettämään mulle suklaata, sillä tänään saapui ystäväpostia sisällään ihanainen levy fazerin ohutta tummaa suklaata ja silkkiunikon siemeniä mm. kiitos sinullekin ystäväiseni.

Ja te muut, jos teistä tuntuu ihan välttämättömältä lähettää tänne lisää suklaata, niin totelkaa ihmeessä mielihaluanne ;)!

Olen ihan unohtanut blogata joulumuorin yllätysvaihdossa saamani paketin. Anteeksi vain Heli, jos satut tätä lukemaan. Syynä ei suinkaan ole se, etten olisi paketista pitänyt, vaan pelkkä saamattomuus. Jo itse lahjalaatikko oli uskomattoman hieno näin tilkkutöitä taitamattoman ihmetellä. Ja sisältökin oli mieluisa.  Lankaa, huovutettu sydänheijastin ja liina/tabletti, korttiaskartelutarpeita, kynttilöitä ja suklaata. Anteeksi kuvien huono laatu taas vaihteeksi.