vaan täällä se on köllötellyt jo alkuviikosta saakka ihasteltavana ja hipelöitävänä. Raportointi vain on kestänyt, anteeksi SNY!

1241172161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saatteena olleen kortin mukaan paketin oli tarkoitus olla mahdollisimman hemmotteleva, ja sellainen se juuri on. Kolme kerää Rowanin ihanaista Tapestry-lankaa mukavan luonnonläheisissä sävyissä. Ihanuus perustuu toistaiseksi pelkästään hiplaustuntumaan, sillä mitään en ole vielä kyseisestä langasta neulonut. Tuota samaa väriä odotti jo lankalaatikossa kaksi kerää ja lisäksi muutama alelaatikosista pelastettu irtokerä eri sävyissä. Ehdotuksena oli tehdä lohikäärmehuivi ja kiinnittää se mukana olleella nepalilaisella käsintehdyllä huivisoljella. Ehdotus on hyvin varteenotettava, ja solkikin tosi hieno. Eläinkuoseista tuollainen seepramainen on ihan mieluinen, leopardit ja sellaiset menee ehkä vähän jo oman maun rajojen yli. Tai riippuu käyttötavasta. Suklaat on tietysti jo syöty ja kahvit odottavat nautinnollisia päiväunihetkiä. Siis sellaisia, jolloin vain lapsi nukkuisi eikä myös äiti, niin kuin tällä hetkellä tuppaa usein käymään. Kiitos paljon ihanasta paketista!

Vallalla on ollut jonkin sortin neuletuskailua. Jotain valmista on, mutta keskeneräisiä myös ihan liikaa, eivätkä ne meinaa valmistua. Pitäisi varmaan liittyä taas tänäkin vuonna fufoiluun. Vaikken viime tempauksessa saanut läheskään kaikkia ufoja eliminoitua, oli sillä kuitenkin suotuisia vaikutuksia neulekorin sisältöön.

Sitten niihin valmiisiin. Huhtikuun alkupuolella nimipäiviään viettänyt ystävä sai nämä Brigid-sukat. Lankana punainen Seitsemän veljestä raita, menenkki vajaa kerä. Jämistä saisi ehkä sovellettua jonkinlaiset mini-Brigidit, sillä tyttö ihastui näihin ja oli koko ajan kiskomassa niitä jalkaansa.

1241172448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samainen ystävä sai miehensä kanssa reilu viikko sitten myös perheenlisäystä. Onnekseni olin käymässä etelässä ja pääsin näkemään tuon pienen miehen alun ihan tuoreeltaan. Poikaselle lähtee pikapuoliin kahdet tällaiset aurinkoiset villapöpät. Näissä lankana Schoppel wollen Reggae Print ja menekki +/- 50 g. Toiset ovat kokoa suuremmat ja molemmissa on korotettu vyötäröresori ja hitusen perusohjeesta pidennetyt lahkeet. Jotain muutakin paketti vielä kaipaisi sisällökseen, mutta saas nähdä.  

1241172260_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Juu, kameran ja tietokoneen yhteistyö ei sitten toiminutkaan ja mies on lenkillä. Kuvia siis myöhemmin....)