Niinhän se näköjään on, että vuosi 2009 oli meillä hyvien mullistusten vuosi. Uusi koti ja uusi vauva, siinä sitä puuhaa riitti ja riittää. Käsityöt ja varsinkin bloginpito ovat jääneeet hunningolle. Samoin kuin blogien lukeminen ja kommentointikin, nettiaikaa on niin älyttömän vähän.

Jotain on tullut sentään käsityörintamalla tehtyäkin. Koko kesä neulottiin ensin näitä:

 
Villapöpiähän ne. Kahdet vasemmanpuoleiset on tehty Patonsin Classic wool merinosta. Kahdet seuraavat yhdistellen Zitronin Nimbusta ja muinoin Turusta, Kuralan Kylämäestä ostettua kainuunharmaksen hahtuvaa. Viimeiset on sitten ihan Novitan Noroa sävyssä Revontuli, ja se piti saada käytettyä pois.
 
Toinen Noro-kerä päätyi tällaiseksi Avaruuspipoksi, jolla lahjotaan ystävän tyttöä jos se kelpuutetaan. Tein yhden "makkaran" vähemmän kuin ohjeessa, kun lanka loppui. Menee silti muksulle hyvin.

Vanhempi tytär sai kun saikin itse valitsemastaan langasta (Novitan Nalle) Melian-hupparin. Tai siis villatakin, kun jätin sitten kuitenkin hupun tekemättä. Puiset napit ovat vanhat, olen joskus ostanut ne messuilta sellaisesta kojusta joka myy vanhoja käsityötarvikkeita.Tätä pidetään tosi paljon, joka päivä, onneksi on pakkasta. Ja juu, en tosissani kuvittele, että otos olisi paras mahdollinen, mutta a) siitä näkee suunnilleen mistä on kyse (ja voi myös bongata emämokan, jota tällä äidillä ei ollut aikaa ja halua ruveta korjaamaan), b) siitä ei tarvinnut sutata mallia tunnistamattomaksi. Joten siihen saatte tyytyä.

Mieskin sai lapasensa ja mä päähineen Lotan lähettämästä ihku-langasta, mutta niistä kuvaa myöhemmin.

Mitähän sitä sitten pitäisi miettiä vuodesta 2010? Toivottavasti tästä tulee hyvä vuosi. Lupausten osalta pitänee jatkaa viime vuotisten lupausten toteuttamista. Lisäksi voisi yrittää hankkia oman kannettavan, että blogia voisi päivittää vaikka päikkäriaikaan. Paitsi että nuorimmainen tietää isonsiskon päikkärien tarkoittavan luksusta, kahdenkeskistä aika äidin kanssa ;). Toinen asia, minkä listaan voisi lisätä, on Ravelryn haltuunotto. Olen roikkunut siellä jo melko pitkään, mutta ainoastaan malleja ja lankatietoja hakemassa. Omien projektien ja lankojen lisäily ja sosiaalinen aspekti on ollut ihan nollissa. Kolmanneksi, aion viettää enemmän aikaa istuskellen tässä:

Pitäkäähän peukkuja, että se onnistuu.

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille lukijoille!