täällä ei ole mitään nähtävää. Hih, ihan kuin täällä nyt muka joku kävisi muutenkaan. Kun ei vain saa aikaiseksi mitään ja jos vaikka saisikin niin ei ainakaan saa niitä kuvattua ja esiteltyä blogissa. Tämä elämä vaan nyt on tällä hetkellä tämmöistä. Mulla on vaan pöydät täynnä taimia ja pää täynnä puutarhasuunnitelmia.

Kyllä siellä päässä välillä joku kolo villaisillekin ajatuksille löytyy. Sytomyssyjä tein nuo kaksi aiemmin esiteltyä ja lisäksi sain yhden tähdellinen-pipon valmiiksi yhdistyksen nimissä kuten oli tarkoituskin. Toinen lahjoituslangoista tehty myssy on melkein valmis, mutta se täytynee kiikuttaa sairaalaan omin keinoin. Muut myssyt sentään sain vietyä perjantaina lähilankakauppaan. Onneksi on viime tinka, muuten en saisi koskaan tehtyä mitään.

Meneillään näyttää olevan niin ufoilua kuin jämistelyäkin. Kumpaankaan en virallisesti osallistu, mutta harjoitan omia varjokampanjoita. Jospa sitten syksymmällä pääsisi aloittamaan vähän puhtaammalta pöydältä. Olisin kyllä ensimmäistä kertaa päässyt aloittamaan ufon alle 20:lla ufolla.