Jälleen kerran joukomme valtasi paikallisen coffee house -kahvilan. Itse pääsin paikalle vasta n. 20 minuutia virallisen alkamisajan jälkeen, mutta se ei tahtia haitannut. Lisäkseni paikalla olivat Marika, Lennu tyttärineen, Tarja, Mari ja Maria. (Toivottavasti en unohtanut ketään, en ainakaan itse keksi enää muita.) Juttu luisti mukavasti niin neulonnasta kuin muistakin aiheista, ja pidempäänkin olisin viihtynyt, mutta ennen seitsemää piti kuitenkin juosta bussille.

Neuleena minulla oli mukana eilen puikoille päässyt vihreästä Atacama -alpakkalangasta muotoutuva kappale Chevron Mittens -lapasparista. Ihan mukavasti neule etenikin, mitä nyt muutamaan kerran huomasin neulovani ihan päistikkaa ja jouduin hiukan purkamaan.

Tapaamisen jälkeen seurasin taas televisiosta tanssin pyörteitä ja sinä samalla ensimmäinen lapanen valmistui peukkua lukuunottamatta. Malli on tosin sellainen, että siitä joutuu ompelemaan sivusauman. Toivottavasti se ei tarkoita sitä, että työ unohtuu ompelemista vajaina jonnekin ufolaatikon pohjalle.

Kiitos vielä kaikille paikallaolleille hauskasta illasta! Ja uudet tulokkaat tervetuloa joukkoon!