Edit: Menihän se tosiaan tuo 5000 tänään rikki. Koska Anne, Anitta ja Kata ovat kaikki tasaluvun bonganneet, ajattelin muistaa teitä kaikkia jollain pienellä, en viitsi ruveta mitään arpomishässäkkää suorittamaan. Todennäköisesti saan paketit matkaan vasta vapun jälkeen kun palaan takaisin Ouluun, mutta laittakaahan sitä huolimatta osoitetietoja sähköpostiin vikke_fi at yahoo. com (ilman välejä ja oikealla at-merkillä varustettuna tietenkin).

Olen kyllä saanut rikottua 2,5 mm:n bambupuikot, sitä en pidä minään ihmeenä. Joskus myös paksummista muovisista on saattanut kärki lohjeta, kun olen oikein ähertänyt jotain tiukkaa ja paksua tyyliin neulo 4 silmukkaa oikein yhteen tms. Mutta että 10 mm:n muovisille pyöröpuikoille käy näin, kun vain otan ne käteeni ja alan neuloa kevyesti ja löysästi sileää mitenkään puikkoja puristamatta!?!

541636.jpg

No, tarkemmin katsottuna katkeamispinnasta huomaa, että valuvirhe (vai millätekniikalla noita tehdään?) noissa täytyy olla. Eli puristusvoimani ei olekaan yhtäkkisesti noussut maksimiin. Puikot eivät edes olleet omani, vaan ystävän, jolle teen tilauksesta lankapalkalla paksua ja karvaista. Työstä ei vielä ennen valmistumista sen enempää, mutta neulepinta on jotakuinkin tällaista:

449739.jpg

Tänään on jännättävänä kolme asiaa. Oikeastaan kyllä neljä, mutta kolme niistä on neuleaiheisia.

1) Joko 5000 tänään menee rikki, ja kuka tasaluvun bongaa

2) Koska oululaiset alkavat raportoida eilisestä toimittajalla varustetusta neuletapaamisesta

3) Pääsen tänään Turun neuletapaamiseen. No, tätä en edes oikeasti jännitä, kun paikalla on tuttujakin naamoja, mutta mukavaa se pitkästä aikaa on.

Näihin odotteleviin tunnelmiin on hyvä lopettaa.