Fufoilu on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Koska aloitin ufojen tuhoamisen helpoimmasta päästä, olen päässyt huimaan ufo/päivä -tahtiin. Ikävä kyllä tämä tahti ei tule pitämään loppuun saakka, vaikka silloinhan ei olisi mitään ongelmaa päästä eroon tuollaisesta määrästä ufoja kuin minulla.

Ikävä kyllä miehen kännykkä ei yhtäkkiä suostunutkaan lähettämään valokuvia sähköpostiini, joten en saa vielä todisteita näkyville. Täytyy vain toivoa, etttä sieltä työpöydän laatikoista löytyy piuha, jolla puhelimen saa suoraan tietokoneeseen kiinni, ja että se piuha löytää myös tiensä tänne kotiin.

Kaikki varmasti purkuun aiotut on siis purettu: violetti-harmaa kaulahuivi, sininen 7-veljestä neule ja huovutettava Fritidslapanen. Kaikki nämä pääsivät jälleen kauniiksi keriksi satojen kavereidensa joukkoon. Tallin -huivi valmistui. Siitä tuli mielestäni aika hieno ja tyylikäs, ja onkin harmi ettei näin kesällä ole juurikan käyttöä mohairista ja villasta kudotulle kaulahuiville. Päästyäni huivin myötä vihreän makuun, kaivoin viimeisteltävien kasasta esille vihreä-harmaan korvaläppäpipon ja virkkasin siihen harmaalla reunavirkaukset. Miehen armollisella avustuksella syntyivät vielä kiinnitysnarut jotka myös ompelin heti paikoilleen. Pipon etureuna yrittää virkauksesta huolimatta edelleen kääntyä ylös rullalle, mutta ehkä sen asian kanssa voi elää. Siispä listaan ruksi valmistumisen merkiksi ja pipo varastoon odottamaan talvea.

Tänään ufot jäävät todennäköisesti hiukan vähemmälle huomiolle, minun pitää näet kaivaa varastoista esille kaikki soveltuvat valkoiset tai vaaleat lankani ja kankaani. Illalla alkaa nimittäin kansalaisopistolla kurssi, jonka esittelyteksti lupaa seuraavaa: "Kasviväreillä ja indigolla värjääminen. Värjätään ja kuvioidaan villa-, puuvilla- ja silkkilankoja ja -kankaita. Muitakin kuituja esim. nahkaa voi värjätä. Indigovärin yhdistäminen ksviväreihin antaa upeita väriyhdistelmiä. Tutustutaan myös maaväripainantaan, uutetaan kasvivärejä keittämällä ja mehumaijan avulla. Tehdään väriliemestä painopastaa, jolloin kangasta voidaan kuvioida painamalla ja maalaamalla.". Eikös kuulostakin mielenkiintoiselta ja mukavalta? Toivottavasti saan pian esille myös kuvia aikaansaannoksista.