No, minullahan ei ole hätä päivää, saan näistä helteistä nautiskella (tosin tykkäisin vähän viileämmästä tällä hetkellä...) kotosalla, eli loman loppuminen surettaa vain miestä. Pääasia on kuitenkin se, että kuukauden siellä täällä ramppaamisen jälkeen olemme jälleen kotona, ja tietokoneelle pääsee ilman, että pitää koko ajan syöttää masiinaan kolikkoja.

Loman käsityösaldo jäi surkean pieneksi. Mystery stolea olen neulonut melkein kaksi vihjettä, mutta siinä se. Lankoja olen kuitenkin saanut hillitysti osteltua Hämeenlinnasta ja Turusta. Niistä lisää myöhemmin, kunhan saan myös kuvia esiteltäväksi.

Hiljaiselosta huolimatta kävijälaskuri on näköjään pyörähdellyt ihan mukavasti. Hauskaa, että olette käyneet täällä kurkkimassa, vaikka olenkin seilannut ihan muissa maisemissa. Kohta on lasissa 10 000, joten pistetäänpä pystyyn arvonta. Koska olen perso kehuille ja koska tunnen itseni pieneksi ja värittömäksi paljon aikaan saavien, vitsikkäästi kirjoittavien ja työnsä kauniissa kuvissa esittelevien kanssabloggaajien rinnalla, haluaisin kuulla, mikä on saanut juuri sinut lukijakseni.

Kommentit siis tähän postaukseen siihen saakka kunnes julistan pelin päättyneeksi. Arvon kommenttien joukosta ainakin yhden onnekkaan ja lisäksi lupaan palkita sen, jonka kohdalla tuo 10 000 täyttyy.