Päätin pitkästä aikaa vaihtaa blogipohjaa. Pohja täätä. Ei taaskaan mitään käsityöaiheista, vaan mukava maisema. Tänä vuonna ei ole mahdollisuutta eikä varmaan jaksamistakaan lähteä lomareissulle Italiaan saakka, joten haaveillaan sitten jostain pohjoismaisesta perhelomakohteesta kuten vaikka Tanskasta.

Muutamia viikkoja sitten siivoilin käsityökoriani ja kauhu oli taas melkoinen, kun keskeneräisten töiden määrä oli jälleen yli 20. Milloinkahan mä saan itseni aisoihin, vai onko sille tarvettakaan? Jos vain pitäisi hyväksyä itsessään tämäkin piirre. No, jotakin olen sentään asian hyväksi tehnyt, sillä yhdet Ottobren mallilla tehdyt hahtuvavillikset valmistuivat (kyse oli siis yhden sauman ompelusta) ja pariton Brigid-sukka on aivan näillä hetkillä saamassa valmiin parin, kärkikavennuksissa ollaan jo menossa. Lankana punasävyinen seiskaveikka raita -lanka.  Molempien kohdalla harkitaan jäävätkö nämä itselle vai reissaavatko kevään aikana ystävälle, jolla olisi pian käyttöä molemmille. Valokuvat tulevat myöhemmin, kun saan kameran latauksesta ja siirrettyä kuvia koneelle.

Uudet projektit yrittävät kovasti houkutella, mutta vielä pitäsi joitain noista vanhoista saada tehtyä ennen kuin viitsin aloittaa taas uutta. Toisaalta mullahan on se varastolankojen käyttö -projektikin menossa...