EDIT: Kauan se kesti, mutta nyt on huivin lankatiedot lisätty. Kiitos kaikille kommentoijille.

...tarttumaan taas puikkoihin. No, totta puhuakseni jotain on ollut koko ajan puikoilla viime postauksesta saakka (niinkuin aina näin ufojen turvakodin toiminnanjohtajalla). valmistuminen vain on tuskaisen hidasta ja vielä hitaampaa on bloggaus.

Nuorimmainen neitimme täytti parisen viikkoa sitten jo vuoden ja on esiintynyt täällä säälittävän vähän. Sen kunniaksi näytettäköön kuinka iloista puuhaa voi olla äidin tekemien vaatteiden pitäminen (ja ehkä ihan vähän tuo keinuminen).

malli:  takki: Tomten ; Elizabeth Zimmermann, huivi: Scallo-pie; Martina Behm

lanka: takki: Gioco; 100% villaa, huivi: RYC Natural Silk Aran

Päällä siis pitkään puikoilla maannut Tomten, joka viimein valmistui, kun sain aikaiseksi purkaa käyttämättömänä maanneen Clapotiksen ja sain lisää lankaa käyttöön. Suurensin vähän huppua, eikä se vieläkään olekovin iso, mutta menee näin syyslämpimillä. Muutenhan huput ovat lasten neuleissa mielestäni vain tiellä. Kaulassa  Scallo-pie -huivi, joka oli mukava tehdä ja niin ihana neidin kaulassa. Kuva ei ihan anna oikeutta langalle ja neuleelle yleensä. Housut ja sukat ovat vanhaa vuosikertaa.Toisessa kuvassa Tomten näkyy vähän paremmin, kuten myös langan väritys.

 

Olen yrittänyt pitää langanostohimot kurissa ja varastostakin kuluttaa niitä vähemmän puhuttelevia ja siellä kauan maanneita lankoja. Koska elämä on liian lyhyt itsensä rankaisemiseen, päätin välillä kutoa jotain jostain ihanasta langasta ihan itselle. Oikeastaan tämä valmistui jo keväällä yhdistyksemme huivihaasteeseen, mutta pääsee esille vasta nyt. Ja ei, en edelleenkään osaa ottaa neuleistani hyviä saatikka taiteellisia kuvia.

malli: Drop Stitch Scarf

lanka: Noro silk garden lite, väri 2011